Dat ligt aan het pakket wat u neemt, het basispakket komt met een thema uit de library van WordPress.

Het totaal pakket ontvangt u een thema die door ons is gemaakt gebaseerd op Elementor Pro.

Het plaatsen van inhoud verschilt per pakket,
In het basispakket bouwen we de website éénmalig. Dat houd in dat we de inhoud plaatsen of overzetten van u bestaande website, maar vervolgens niet onderhouden of uitbreiden na de aflevering van de website.

In het Totaalpakket krijgt u 12 maanden een onderhoudscontract dat houd in dat wij de website 12 maanden lang voor u onderhouden, bij dit pakket stuurt u de inhoud die u op de website wenst en dan word die door ons geplaatst. Hierdoor heeft u weinig tot geen geen zorgen rondom u website. Ook updaten wij u WordPress en bij behorende systemen.
Het onderhoudspakket is een los pakket wat u na de 12 maanden kunt nemen waardoor wij de volgende jaren u website ook onderhouden.

Ook is het mogelijk om zonder onderhoudscontract u website te laten onderhouden. De prijs daar van varieert per aanpassing die uitgevoerd moet worden.

Wel is het van belang dat u zelf de inhoud aanlevert, denkend aan tekst en afbeeldingen.

Nee u heeft niet het recht op een nieuw thema of uiterlijk elk jaar. Dit pakket is enkel voor het onderhouden van u website en inhoud. Een nieuw uiterlijk valt daar niet onder.

U kunt daar voor of een Basispakket nemen of een Totaalpakket, bij het totaal pakket worden de 12 maanden bij de resterende maanden opgeteld.

Nee dit geld ook voor bestaande websites, de mogelijkheden binnen de website verschilt wel per systeem. Dat kan inhouden dat bij ons systeem soms meer mogelijk is dan bij u bestaande website.

Elementor PRO is een plugin op wordpress wie zij gebruiken als basis van de eigen ontworpen template / website.

Hier mee maken wij de website geheel naar wens, en ook word daar de website mobiel proef gemaakt. Zo is de website prettig te bezoeken via elk medium. 

Elementor krijgt u voor 12 maanden bij het Totaal pakket, deze kunt u vervolgens verlengen door het onderhoud pakket te kiezen na de 12 maanden.

Mocht u na de 12 maanden geen gebruik willen maken van ons onderhoud pakket dan vervalt u Elementor PRO, vervolgens zullen de PRO onderdelen ook niet meer werken.

Zodra de 12 maanden voorbij zijn dan zal u Elementor Pro terug vallen naar Elementor basis, dit houd in dat het mogelijk is dat er onderdelen zijn van u website die niet meer volledig functioneren.

U kunt u Elementor Pro verlengen door bij ons een onderhoudspakket te nemen. Dit kost u dan 50 euro per jaar. Bij dit pakket zitten naast Elementor Pro ook alle voordelen van een onderhoudspakket.